+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel FLORA Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 679 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    84%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
Сортировать по:
Show:

Světlana Vlasatá

одинокий путешественник, 13.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • S pobytem v Hotelu Flora jsme byli velice spokojeni a proto se tam rádi vracíme relaxovat a čerpat energii.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Vlasatá,

je nám ctí, že jste naše služby ohodnotila nejvyšším možným počtem bodů, moc děkujeme. Děkujeme i za Vaše opakované návštěvy a těšíme se opět na shledanou v hotelu Flora.

Přejeme příjemné dny
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Věnceslava Biskupová

одинокий путешественник, 9.11.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
92 %
  • bazen a moznost denni navstevy vstricnost personalu jak v jidelne, tak i uklid pohodli v pokoji moznost pripojeni k internetu v pokoji spokojenost pri dokoupeni procedur

  • snad jen lepsi kulturni vecery - hlavne pro mlade navstevniky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Biskupová,

jsme potěšeni, že jste si pobyt u nás příjemně užila a děkujeme za Váš čas, který jste věnovala sepsání recenze.

Přejeme Vám příjemné dny a těšíme se opět na viděnou.

Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Magdalena Junová

одинокий путешественник, 6.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byly jsme ve vašem hotelu s kamarádkou již popáté,takže jsme rády,že se nic nezměnilo k horšímu a vše je perfektní.

  • Jediný problém vidím v tom,že je o pobyty takový zájem,že je téměř nemožné si zarezervovat termín,aniž by to bylo rok a více, dopředu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Junová,

velmi nás těší, že jste byly opět se službami našeho hotelu spokojené a pobyt jste si příjemně užily. Děkujeme za Vaše vysoké hodnocení a za Vaši stálou přízeň.

Přejeme příjemné dny a těšíme se opět na shledanou v hotelu Flora.

Za kolektiv zaměstnanců
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Tomek Jaroslav

одинокий путешественник, 5.11.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Co dodat OK Rád se tam vrátím .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10
Hotel FLORA replied to this review.
Vážený pane Tomku,

děkujeme za Vaše hodnocení i za Vaši návštěvu v hotelu Flora.
Rádi Vás opět u nás přivítáme.

Na Vaši návštěvu se těší a příjemný den přeje

Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Anonym

одинокий путешественник, 3.10.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jana Kocarová

одинокий путешественник, 6.9.2017

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • tento hotel mi vyhovuje svým umístěním dále pak svou velikostí, domácím prostředím

  • Byla jsem v tomto hotelu již potřetí, ale zdá se mi že se zhoršila kvalita stravy.

Personál
10
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
7
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Kocarová,

děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybrala opět hotel Flora. Mrzí nás, že jste nebyla spokojená s kvalitou jídel. Máme stále stejné kuchaře i stejné dodavatele surovin, škoda, že jste nás na místě neupozornila na konkrétní zhoršenou kvalitu jídla, obratem by bylo vyřešeno.

Přejeme příjemný den
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Naděžda Pokorná

Группы друзей, 1.9.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
88 %
  • čistota, ochotný a vstřícný personál,perfektní rehabilitace na jednom místě, dobré jídlo

  • Uzavřená kavárna v .patře

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Pokorná,

děkujeme za Vaši návštěvu v hotelu Flora i za příjemné kladné hodnocení našich služeb.
Přejeme Vám příjemné dny
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Drahomíra Kaliničová

одинокий путешественник, 30.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
92 %
  • 1. možnost využití bazénu kdykoliv v provozních hodinách 2.ochota pracovníků vyjít maximálně vstříc s výběrem procedur 3. blízko ke kolonádě, v centru dění

  • 1. kromě bazénu pro 10leté dítě hotel nenabízí nic 2.zeleninová jídla mnohem lépe vypadala na pohled, než potom chutnala (nejen my jsme je vracely)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Kaliničová,

děkujeme za Váš čas, který jste věnovala sepsání recenze. Vaše kladné hodnocení nás potěšilo. Mrzí nás, že Vám nechutnaly naše saláty, máme několik druhů a hosté si složení salátů chválí. Škoda, že jste nás na místě neupozornila, připravili by jsme salát dle Vašich požadavků.

S přáním příjemného dne

Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Alena Pelikánová

одинокий путешественник, 28.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeněk Staňura

Пожилые пары, 27.8.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Podle mého pohledu doporučují pobyt v hotelu Flora,protože jsem byl spokojen po všech stránkach. Jídlo bylo dobré a ubytování pěkné a čisté.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 24.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Teplota vody v bazénu

  • Večeře nebyly moc chutné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Dagmar Kaválková

одинокий путешественник, 21.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Nemám žádné připomínky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Kaválková,

Vaše velmi vysoké bodové ohodnocení nás těší a moc za něj děkujeme!

Přejeme Vám pohodové léto

Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Josef Troller

Пожилые пары, 19.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 17.8.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
64 %
  • Ochota personálu recepce na jedničku. Dobře organizované procedury. Pokojské byly milé, taktéž technik ochotně vyřešil každou "nehodu". Výhodou hotelu je blízkost kolonády.

  • Večeře chudé, dospělí se mic nenajedí. Jedna ne zrovna milá servírka kazí dojem. Ostatní číšníci a servírky byli ochotní a milí. Chuť pokrmů pokulhává za kvalitou hotelů, kde jsem byl dosud ubytován.

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Hotel FLORA replied to this review.
Vážení hosté,

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Mrzí nás, že jste nebyli spokojeni s kvalitou a množstvím podávaných pokrmů. Kvalita pokrmů je u nás standardně velmi vysoce hodnocena. Je škoda, že jste si na místě nepožádali o přidání, pokud Vám nestačili standardní porce, velmi rádi hostům v těchto požadavcích vyhovíme.

S přáním příjemného dne
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Pavlína Kupová

Группы друзей, 17.8.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Velmi hezký, jednodušeji vybavený hotel. Velmi vstřícný personál, poskytovali dobré rady a vyřešili také pokoj pro kamaráda vysokého 202 cm. Dobré, chutné jídlo, sleva na nápoje potěšila. Za tuto cenu pobytu opravdu "hodně muziky". Oceňuji i možnost odhlášení z hotelu až ve 12.00 hodin.

  • Je škoda, že byla z technických důvodů uzavřena restaurace Panorama.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Kupová,

Vaše vysoké hodnocení a slova chvály nás opravdu velmi těší, děkujeme za ně! Jsme rádi, že jste si pobyt v hotelu Flora užili a věříme, že se k nám opět vrátíte.

Přeje Vám všem příjemné léto
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Karel Maraske

Пожилые пары, 15.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
72 %
  • Poloha hotelu, služby, prostředí,

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel FLORA replied to this review.
Vážení hosté,

těší nás, že jste byli se službami hotelu Flora spokojeni a děkujeme za Vaše kladné hodnocení.

Přejeme příjemné dny
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Petr Bůžek

Пожилые пары, 14.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
88 %
  • Líbilo se nám prakticky vše.

  • Jediné mínus. Měli jsme mít volný vstup do Panorama v horní části budovy, kde měla být i hudba, ale tento prostor je již měsíc uzavřen, o čemž jsme nebyli informováni a mělo být součástí wellnessu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7
Hotel FLORA replied to this review.
Vážený pane Bůžku,

velmi děkujeme za Vaše vysoké ohodnocení služeb hotelu Flora. Kavárnu Panorama na našich webových stránkách neinzerujeme a ani ji nenabízíme jako součást jakéhokoli balíčku.

Přejeme krásné léto
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Monika Řehořová

одинокий путешественник, 14.8.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Librcajtová

Пожилые пары, 14.8.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Přímo u kolonády,příjemný personál,možnost koupání v bazénu vedlejšího hotelu.

  • Večeře nedostačující,řekla bych dětské porce-tři slabé knedlíky nebo trochu kaše,zákusek broskev,maso vysušené,při snídani bábovka nebo biskupský chlebíček ze supermarketu,s tím jsem se ještě nesetkala.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel FLORA replied to this review.
Vážená paní Librcajtová,

děkujeme za Váš čas věnovaný sepsáním recenze a děkujeme za kladné hodnocení. Mrzí nás, že jste nebyla spokojená s kvalitou večeří, standardně jsou od našich hostů velmi dobře hodnocené. Porce podáváme klasické, samozřejmě není problém, pokud hostům normální porce nestačí, velmi rádi - pokud si host požádá - přidáme. Zákusky střídáme domácí koláč a druhý den ovoce, žádnou stížnost jsme zatím neobdrželi, hostům naopak tento výběr vyhovuje. Pokud jste měla vysušené maso, škoda, že jste nekontaktovala obsluhu, obratem by Vám porci vyměnila. Na snídani střídáme osm druhů pečiva z místní pekárny.

S přáním příjemného dne
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Jaroslav Lánský

одинокий путешественник, 13.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.