+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel FLORA Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 788 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    84%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Miroslav Jančík

jednotlivec, 20.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Rosypalová Oldřiška

jednotlivec, 20.8.2018

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Luďka Švecová

jednotlivec, 19.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Ochotný personál,dobré služby,čistota hotelu.

  • Zavřená kavárna.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Horejš

dospělý pár, 19.8.2018

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Lenka Lancošová

dospělý pár, 13.8.2018

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Volný přístup do bazénu

  • Mezipatrové výtahy - nutno používat schodiště

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Kukaň Josef

dospělý pár, 13.8.2018

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Procházky po městě, kolonádě, parcích

  • Bar přímo pod okny pokojů a s tím hluk do pozdních večerních hodin. Ale s tím bohužel nikdo z nás ani hotelu nic nezmůže

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Jaroslava Váňová

jednotlivec, 11.8.2018

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Velké , prostorné pokoje, velmi pohodlné postele i pro starší lidi. Kvalita procedur, výborné načasování všech procedúr, ochota pesonálu a lidské jednání a vstřícnost při řešení jakýkoliv problémů.

  • Ve sprchách bych uvítala madla pro starší lidi, měla jsem s sebou maminku -80 let a ve sprše se nemohla ničeho držet, když jsem jí tam myla. V případech, kdy byla taková vedra, jako v letošním roce, bych uvítala na pokojích alespoň stolní ventilátory,.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Rusnáková Zdeňka

jednotlivec, 6.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

ostatní, 1.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná poloha hotelu blízko kolonády i lesoparku. Klidné a příjemné prostředí. Pobyt si ráda ještě zopakuji. Svým známý hotel doporučím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivan Kneys

jednotlivec, 22.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Výborná poloha blízko Kolonády Ochotný presonál v jídelně Možnost výběru stravy

  • Nemám negativní poznatky

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel FLORA odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Kneysi,

je nám velkou ctí, že jste naším váženým a stálým hostem. Děkujeme za Vaše hodnocení i Vaši stálou přízeň.
Přejeme Vám příjemné letní dny
Za kolektiv zaměstnanců hotelu Flora
Žaneta Pudilová
ředitelka hotelu

Daniela

rodina se staršími dětmi, 21.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Hotel je na výborném místě, je blízko k fontáně i na krásné procházky. Pokoj je moc pěkný, dobře udržovaný, všechno bylo v pořádku, nic nebylo pokaženo, všechno fungovalo. Uklízečka každý den upravila peřiny, vynesla smetí, uklidila koupelnu.

  • Za cenu pobytu bych si představovala večeře bufetovou formou. U snídaně byla jeden den nabízená vánočka, která byla úplně oschlá.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Věra Pašková

jednotlivec, 19.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Pěkné ubytování dobré stravování pěkné prostředí procedury

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martin Pašek

jednotlivec, 19.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • ubytování stravování lázeňské procedury prostředí poměr cena/služby

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marcela Hausenblasová

jednotlivec, 15.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Alena Tihounová

skupina přátel, 15.7.2018

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vše OK. Oceňujeme, že na začátku pobytu přišla od Vás sms, zda je vše v pořádku a pro případ telefonní kontakt. Bylo to velmi milé, i když jsme to nepotřebovali. Také je úžasná poloha Flory - přímo u kolonády.

  • Měli jsme smůlu jen na dopravu-Pendolíno zpožděné tam 3 hodiny, zpátky 30 minut. Ale za to hotel ani cestovka nemůžou. Ještě nás mrzelo, že nahoře ve Floře zasklená kavárna Panorama je prý už rok zavřená a dlouho ještě bude, na tu jsme se těšili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Pavlicová

dospělý pár, 12.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Přestože náš pobyt byl krátký byli jsme spokojeni . Vstřícný personal .Diky

Personál
9
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helena Žouželková

dospělý pár, 10.7.2018

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Personál hotelu byl mimořádně vstřícný. Byli jsme velice spokojeni s úrovní stravování. Líbili se nám také interiéry, i když hotel zvenku nedosahuje noblesnosti některých hotelů ve městě. V hotelu se nám tak líbilo, že jsme si na místě dokoupili ještě jeden den pobytu.

  • Nelíbilo se nám bezprostřední okolí hotelu - výhled na protější blok chátrajících domů nebyl hezký. To ovšem provozovatel hotelu Flora neovlivní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Podrábská Květoslava

jednotlivec, 9.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Harmáčková

jednotlivec, 9.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10